RCD Mobili Cluj-Napoca

In concordanta cu tendintele pietei  a sugestiilor si dorintelor clientilor , proiectam , executam si comercializam produse de mobila din lemn.Experienta si profesionalismul angajatilor nostri va pot ajuta in alegerea solutiei optime de amenajare a locuintei cu mobilier adecvat celor mai rafinate gusturi.Obiectivele noastre pot fi realizate si datorita faptului ca suntem distribuitori zonali ai celor mai mari producatori de mobila din lemn masiv din Transilvania . Vizitandu-ne veti putea admira la magazinul nostru din Cluj-Napoca ( fostul magazin de mobila Libertatea ) o gama foarte variata de : dormitoare , sufragerii , bibleoteci , mobilier de birou , mese , scaune , mic mobilier realizate din esente nobile precum : cires, tei , fag , stejar etc. Veti putea viziona de asemenea  o gama larga de mobilier tapitat. Materialele de acoperire folosite sunt pielea naturala, imitatia de piele si stofele toate intr-o gama variate de culori. Accesoriile si materialele de finisare a mobilei sunt achizitionate in cea mai mare parte din import de la cei mai renumiti producatori in domeniu.

Daca veti decide sa cumparati produsele noastre, transportul acestora la domiciliu si montajul sunt incluse in pret pentru distante mai mici de 30 km fata de Cluj-Napoca

Va multumim

Echipa RCD Mobili

De ce noi?

Calitate
Produsele noastre sunt realizate din lemn masiv: fag, stejar, tei si panouri furniruite cu furnir natural obtinut din esente nobile.
Flexibilitate
Montaj si Transport GRATUIT in Cluj-Napoca
Consultanta
Consultanta tehnica la domiciliul clientului in vederea alegerii celor mai bune solutii de ambientare a locuintei.