Hol VENETA

Colecția VENETA cuprinde o gamă largă de piese de mobilier adecvat atât zonelor de zi cât și celor de noapte din casele dumneavoastră, incluzând piese pentru sufragerii, camere de zi, camere de tineret și dormitoare.
Designul elegant, subliniat de ornamentul sculptat, sub forma de impletitură, care este prezent la fiecare piesă, se contopește cu căldura lemnului natural. Formele ușor rotunjite, picioarele cu linii ondulate, profilele caracteristice, catifeaua elegantă și linia retro a pieselor tapițate sunt elemente tipice ale stilului clasic contemporan.
Colecția VENETA satisface apetitul pentru diversitate cromatică, oferind până la șapte combinații diferite de culori, pornind de la cireș natural integral până la ivoire/gri integral, cu alte câteva combinații intermediare, propunând, astfel, o interacțiune între finisajele opace, realizate manual, în nuanța ivoire/gri și luminozitatea furnirului natural de cireș.
Toate piesele de mobilier sunt finisate cu lacuri poliuretanice și acrilice, reprezentând soluții moderne pentru reducerea impactului asupra mediului.

Produsele pot fi realizate in finisaje diferite:
Veneta laccato varianta alb ( A )
Veneta grigio varianta gri ( G )
Veneta ciliegio varianta cires ( C )
Veneta laccato-ciliegio varianta alb-cires ( AC )
Veneta grigio-ciliegio varianta gri-cires ( GC )
Veneta ciliegio-grigio varianta cires -gri ( CG )
Veneta ciliegio-laccato varianta cires-alb ( CA )

Canapea 3 locuri – 1800 x 900 x 970
Fotoliu – 728 x 900 x 970
Masuta patrata – 1000 x 1000 x 450
Masuta dreptunghiulara – 1200 x 600 x 450

Dimensiunile de gabarit sunt exprimate in “mm” ( latime x adancime x inaltime )